Altijd een expert in de buurt

Uw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat u niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.
Uw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat u niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.


  • Nieuwe kansen
  • Slimme oplossingen
  • Overal verbinding


Direct geholpen

Wij helpen jou om altijd, overal én steeds slimmer te kunnen werken met directe toegang tot bestanden, systemen en elkaar.

Want wij zijn gek van ICT

Toekomst-bestendige ICT

De wereld van ICT is doorlopend in ontwikkeling. Nieuwe producten en oplossingen komen dagelijks uit en het lijkt alleen maar mooier en beter te worden. Maar welke van die oplossingen zijn voor jou en jouw organisatie echt relevant? En wil je voorop lopen met de nieuwste features, of kies je liever voor de bewezen betrouwbare mogelijkheden.

Bij Rijs Solutions geven we antwoord op die vragen. In ons dagelijks werk zijn we dag in dag uit bezig om die ontwikkelingen nauwgezet te volgen en doorlopend af te wegen welke wel en niet interessant zijn voor onze klanten. En dat verschilt natuurlijk per klant. Wij bieden sowieso de oplossing van vandaag of morgen, zodat je bij vernieuwing ook echt een stap vooruit zet en klaar bent voor de toekomst

Beheren en controleren

Waar systemen worden gebruikt, is beheer ervan van groot belang. Want niets is zo veranderlijk als software. Bovendien zijn het in veel gevallen de gebruikers ervan die tegen problemen aanlopen of ze juist veroorzaken. 

Bij Rijs Solutions bestaat daarom een belangrijk deel van ons werk uit beheren en controleren. Dat laatste doen we doen we onder andere door onze monitoringstools. Veel zaken kunnen we op afstand in de gaten houden en oplossen. Dat combineren we met regelmatige bezoeken op locatie, zodat we zeker weten dat de systemen goed werken en betrouwbaar blijven. We kunnen niet alles voor zijn en soms heb je gewoon een vraag of opmerking. Dan kan je natuurlijk ook bij ons terecht door te mailen of te bellen.