Ontdek de Kracht van Non-Profit Samenwerking in Microsoft 365

Maak kennis met de oplossingen van Microsoft gericht op non-profit organisaties en hoe Rijs ICT je daarin kan ondersteunen.

Inschrijving
Gratis
Verkoop eindigt op 20-06-24 12:43 Europe/Amsterdam
Hvh
Samenwerken in Microsoft 365.

Speciaal voor non-profit organisaties organiseert Rijs ICT in samenwerking met Microsoft een serie webinars over welke kansen Microsoft 365 biedt voor non-profit organisaties.

In deze eerste webinar gaan we specifiek in op de voordelen van samenwerken in een Microsoft 365 omgeving. Gelijktijdig werken in eenzelfde document, bestanden of informatie met elkaar delen in Sharepoint, online vergaderen met behulp van Microsoft Teams en het non-profit aanbod in de Microsoft 365 Business Premium licenties komen voorbij. 

Tijdens dit webinar laat de Hervormede Gemeente Wapenveld zien waarom zij hebben gekozen voor Microsoft 365 en hoe het hen helpt met alle vrijwilligers van de kerk hier slim samen te werken. Ze besparen tijd, kosten én kunnen veel sneller en makkelijker werken. 

Sander Kats is al ruim 12 jaar trainer en adoptiespecialist in Microsoft 365 en hij neemt ons mee in veelgebruikte, maar ook veel vergeten functies binnen Microsoft 365 die het samenwerken juist makkelijker maken. 

Tot slot laat Bert van Rijssen zien hoe en waarom Rijs ICT jouw non-profitorganisatie kan ondersteunen bij de implementatie en/of het beheer van Microsoft 365. 

Er is volop ruimte voor interactie, vragen en discussie. 

Het webinar duurt een uur en is van 12 tot 13 uur te volgen tijdens je lunchpauze. 

Datum & Tijd
donderdag
20 juni 2024
12:00 13:00 Europe/Amsterdam
Organisator

Rijs ICT Solutions

+31 38 447 7871
info@rijs.nl
DEEL

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.