Hardware

Bij Rijs ICT kan je terecht voor advies op maat over welke apparaten en welke programmatuur voor jou de beste oplossing zijn. Wij zijn merk onafhankelijk, verdiepen ons dagelijks in de nieuwste ontwikkelingen en weten daardoor precies wat voor jou geschikt is. Wij bieden kennis en verkoop van o.a. smartphones, tablets, laptops, desktops en aanverwante producten.

Op zoek naar het nieuwste van het nieuwste, of wil je vooral een stabiele en duurzame oplossing? Ontwikkelingen in hardware en software volgen elkaar razendsnel op. Maar welke zijn echt relevant en dragen bij aan een efficiëntere en effectieve bedrijfsvoering voor jou? Daarbij kunnen onze adviseurs je uitstekend helpen. We verdiepen ons in jouw situatie, waar jij een oplossing voor zoekt en wat jij ermee wilt kunnen doen. We combineren jouw wensen en eisen met onze kennis en kunde en komen zo tot een passend advies. Bovendien bieden we alleen oplossingen aan die we ook zelf zouden willen gebruiken in jouw situatie. Bij ons is er geen dozenschuif mentaliteit, maar wij kiezen voor de lange termijn relatie en echte kwaliteit. We hanteren ook niet het principe ‘vervangen om het vervangen’, maar sturen aan op optimale en efficiënte levensduur.

Reparaties

Waar gewerkt wordt, vallen spaanders. Zo ook met computers, tablets en smartphones. Producten gaan kapot, vallen op de grond of er komt drinken overheen met alle gevolgen van dien. Geen nood. Bij Rijs ICT hebben we een eigen werkplaats en technische dienst die geen reparatie uit de weg gaan. Of het nu om een tablet, printer, laptop of aanverwant apparaat gaat, wij kijken het voor je na en gaan het proberen te repareren. Repareren gaat ook voor vervangen wat ons betreft, waarmee wij ook de levensduur van apparaten proberen te verlengen (zeker als ze nog jonger dan 5 jaar zijn) en voorkomen we overmatig gebruik van grondstoffen om nieuwe producten te maken. Reparaties kunnen we soms op locatie doen, maar worden meestal bij ons in Heerde uitgevoerd. Je kan daarvoor ook zelf langskomen om een reparatie af te geven (of op te halen) aan de Eperweg 50a.

Brother Managed Print Services

Nooit meer inkt of toner bestellen en betalen naar werkelijk gebruik. Dat zijn de gemakken van Brother Managed Print Services. Je koopt zelf de printer, je kiest optioneel voor een onderhoudspakket en je betaald een vaste lage prijs voor de printjes die je maakt. Raakt de inkt of toner op? Dan wordt er automatische een nieuwe naar je verstuurd en zit je nooit meer zonder. Je hebt volledig inzicht en controle over de printkosten en betaalt alleen voor de pagina’s die je afdrukt. Daarnaast is Brother Managed Print Service toegankelijk voor zowel kleine als grote bedrijven, omdat er standaard geen minimum aantal afdrukken vereist is. Dit is echter wel mogelijk om de kosten per pagina verder te verlagen. Met Purchase & Click kan je via je eigen pagina op de webportal precies zien hoeveel elke printer heeft afgedrukt. De printer bestelt automatisch de juiste verbruiksartikelen als dit nodig is en deze worden gratis op de juiste locatie afgeleverd. Je geniet altijd van de laagste printkosten zonder dat je daar omkijken naar hebt.

Neem contact met ons op!

Twijfel niet langer, wij kunnen je helpen.

Altijd dichtbij en pas tevreden als het werkt.

info@rijs.nl 038 44 77 871