ICT - Beheer

ICT Beheer

De wereld van ICT is doorlopend in ontwikkeling. Nieuwe producten en oplossingen komen dagelijks uit en het lijkt alleen maar mooier en beter te worden. Maar welke van die oplossingen zijn voor jou en jouw organisatie echt relevant? En wil je voorop lopen met de nieuwste features, of kies je liever voor de bewezen betrouwbare mogelijkheden.

Bij Rijs ICT geven we antwoord op die vragen. In ons dagelijks werk zijn we dag in dag uit bezig om die ontwikkelingen nauwgezet te volgen en doorlopend af te wegen welke wel en niet interessant zijn voor onze klanten. En dat verschilt natuurlijk per klant. Wij bieden sowieso de oplossing van vandaag of morgen, zodat je bij vernieuwing ook echt een stap vooruit zet en klaar bent voor de toekomst.

Beheren en controleren

Waar systemen worden gebruikt, is beheer ervan van groot belang. Want niets is zo veranderlijk als software. Bovendien zijn het in veel gevallen de gebruikers ervan die tegen problemen aanlopen of ze juist veroorzaken.

Bij Rijs ICT bestaat daarom een belangrijk deel van ons werk uit beheren en controleren. Dat laatste doen we doen we onder andere door onze monitoringstools. Veel zaken kunnen we op afstand in de gaten houden en oplossen. Dat combineren we met regelmatige bezoeken op locatie, zodat we zeker weten dat de systemen goed werken en betrouwbaar blijven. We kunnen niet alles voor zijn en soms heb je gewoon een vraag of opmerking. Dan kan je natuurlijk ook bij ons terecht door te mailen of te bellen. Onze collega’s van support staan je dan snel en kundig te woord.

Grip op je kosten

Voor veel organisaties is systeembeheer een ongrijpbare begrip. ‘Het moet gewoon werken’ is een credo wat wij veel van onze klanten horen en waar wij dagelijks ons voor inzetten. Maar waar mensen werken en waar software gebruikt wordt, is het goed blijven werken van systemen niet altijd ‘gewoon’. Om verrassingen te voorkomen, bieden wij abonnementen aan met daarin een vaste prijs per medewerker per maand waarin wij alle beheer en support voor je regelen. Onze Rijs ICT Moderne Werkplek bestaat uit:

  • Een Microsoft 365 Business Premium licentie
  • Back-up voor Microsoft 365
  • Monitoring, beveiliging en updatebeheer
  • Beveiligingssoftware (antivirus en firewall)
  • Onbeperkt Remote Support

Met deze oplossing ben je als gebruiker klaar om goed en veilig te kunnen werken, kan je overal en altijd bij je e-mail, contacten, agenda en bestanden en kan je op ons als betrouwbare ICT partner terugvallen bij vragen of problemen. En dat voor nog geen € 60 per maand. Hierin bieden we ook maatwerk. 

Informeer daarom naar de mogelijkheden

Second Opinion

Sta je voor de keuze om op advies van je systeembeheerder een grote investering te doen in je huidige IT omgeving? Maar weet je niet zeker of het wel een goede investering is? Of wil je graag een frisse blik op het advies hebben? Schakel ons dan in voor een second opinion. We onderzoeken de huidige situatie, inventariseren je wensen en eisen over hoe jij wilt werken in de toekomst en bieden een vrijblijvend advies met inzicht in de benodigde investeringen aan.

Vraag een second opinion aan!

Benieuwd hoe wij jouw bedrijf verder kunnen helpen?

Twijfel niet langer, wij kunnen je helpen.

Altijd dichtbij en pas tevreden als het werkt.

info@rijssolutions.nl 038 44 77 871