Narrowcasting

Creër en beheer informatieschermen

Wil jij jouw kantoor, wachtkamer, winkel, kantine of restaurant verrijken met digitale informatieschermen (digital signage of narrowcasting)? Dan bieden wij een oplossing die zo eenvoudig als 1, 2, 3 is. Volledig online, dus je hoeft geen software op je computer te installeren om de presentatie te maken. En het afspelen vereist ook geen aanvullende hardware. Ieder apparaat met een internet browser en internet toegang kan de presentatie afspelen, een gemiddelde smart TV is dus al geschikt om direct ingezet te kunnen worden.

Informeer bezoekers met live gegevens, zoals nieuws, file informatie, het weerbericht, sport(nieuws) en sociale media berichten. De presentatie ververst zich geheel automatisch, waardoor je dus niet hoeft te herstarten of opnieuw moet laden. Dat geldt ook voor wijzigingen aan statische pagina's, zoals bijvoorbeeld eigen berichten of foto's. Terwijl de presentatie doorloopt, kan jij die informatie aan de achterkant bijwerken en zijn de wijzigingen bij de volgende keer dat de pagina in beeld komt, direct zichtbaar.

Interactieve mogelijkheden met foto's, muziek en zelfs (online) video zijn mogelijk. Kortom, geen idee is te gek. Het systeem is gebruikersvriendelijk, volledig meertalig (waaronder Nederlands), computer- en locatie onafhankelijk te gebruiken en door meerdere gebruikers tegelijkertijd te beheren.

Creëer

Maak jouw unieke pagina's

Publiceer

Maak afspeellijsten per scherm

Afspelen

Stel de afspeel url in per scherm

1. Creëer

Neem de volledige controle over je uitingen met onze intuïtieve en geavanceerde ontwerper. Meld je simpelweg via internet aan op je dashboard en open de ontwerper, zelfs vanaf je tablet of telefoon, waar je ook bent. Begin met een lege pagina en versleep tekst, afbeeldingen, video en zelfs webpagina's om je inhoud te maken. Of gebruik bestaande inhoud van internet, zoals nieuws, weersvoorspellingen of sociale media berichten, YouTube of Vimeo-video's. Alle belangrijke kanalen zijn te vinden in onze ontwerper. Je kunt zelfs je eigen "social wall" bouwen om je hele pagina te vullen met berichten van al je sociale media kanalen.

Nadat je een aantal pagina's hebt gemaakt, plaats je ze in de gewenste afspeelvolgorde door ze naar een afspeellijst te slepen. Je kunt de afspeelduur van elke pagina aanpassen en een mooie paginaovergang instellen. Je kunt zelfs afzonderlijke pagina's plannen die alleen op bepaalde dagen en delen van de dag worden weergegeven. Maak zoveel afspeellijsten als je wilt om je presentaties nauwkeuriger af te stemmen op de relevante locaties van je tv-schermen.

2. Publiceer

Publiceer je inhoud via één of meerdere kanalen. Onze kanalen functioneren net als een tv-station en de afspeellijsten zijn de programma's voor dat station. Sleep een afspeellijst naar het kanaal en elk scherm dat is "afgestemd" op dat kanaal ziet die afspeellijst automatisch en begint te spelen. Met ons Full- of Pro-abonnement kun je zelfs een programma van meerdere afspeellijsten in elk kanaal maken met datum en tijdsvakken waarin elke afspeellijst moet worden getoond.

Een kanaal is een webpagina met een uniek webadres. Wanneer je klaar bent om te spelen, typ je dit kanaaladres in in een webbrowser waar ook ter wereld om jouw inhoud af te spelen. Met een Pro-abonnement kun je zelfs je kanalen beveiligen op basis van IP-adressen.

3. Afspelen

Aangezien ons systeem volledig webgebaseerd is, kun je vrijwel elk apparaat kiezen om je inhoud op af te spelen. Deze hardware wordt de het afspeelapparaten op speler genoemd en kan zo eenvoudig zijn als een webbrowser in een smart tv tot en met een normale computer*. Zolang deze een webbrowser heeft en verbonden is met internet.

 * Smart tv's hebben wel beperkte verwerkingssnelheid, dus we raden aan ze alleen te gebruiken voor tamelijk statische inhoud.

Wanneer jouw schermaantal en kanalen toenemen, is het invoeren van individuele kanaalwebadressen op individuele afspeelapparaten nogal omslachtig. Het is eenvoudiger om de spelers te registreren in de online omgeving en ze vanaf daar te beheren. Creëer categorieën van spelers, wijs dynamisch kanalen toe, herstart spelers (desgewenst automatisch) of laat het afspeelprogramma van voren af aan opnieuw beginnen. Pro-gebruikers kunnen zelfs meldingen ontvangen wanneer spelers onverwacht offline zijn.

Geïnteresseerd in de veelzijdige mogelijkheden van onze narrowcasting software? Neem dan contact op met onze specialist Bert en hij neemt je graag verder mee in het aanbod en de prijzen

Neem contact op met Bert

Neem contact met ons op!

Twijfel niet langer, wij kunnen je helpen.

Altijd dichtbij en pas tevreden als het werkt.

info@rijs.nl 038 44 77 871