Connectivity

Goed werken begint met een goede verbinding, met internet, met je apparaten en telefonisch. Daarvoor ben je bij Rijs ICT aan het juiste adres! Of het nu gaat om een DSL verbinding in het buitengebied, een glasvezelverbinding in een bedrijfsverzamelgebouw of een 4G/5G back-up lijn voor je bedrijf kritische apparaten. Wij regelen het voor je!

Internet 

Wij leveren alle soorten internetverbindingen in Nederland én België, kunnen deze centraal voor je beheren, extra SLA’s op afsluiten en met onze eigen modems en routers voor je op locatie installeren. Betrouwbare en snelle verbindingen met goede dekking in- en rond je pand. Wij zijn niet gebonden aan vaste providers en leveren verbindingen op netwerken van bijvoorbeeld KPN, Delta, Bright Access, Blue, etc. Waar jij met je bedrijf zit, leveren wij je de best passende verbinding. Wil je naast internet ook televisie erbij? Geen probleem, regelen we voor je! Informeer naar de mogelijkheden op jouw adres en krijg een offerte op maat.

Telefonie

Bellen en gebeld worden is nog altijd een onmisbare vorm van zakelijke communicatie. Alle oproepen alleen op je (eigen) mobiele telefoon ontvangen is daarbij niet altijd even handig, je bent tenslotte soms ook eens vrij, op vakantie of ziek. Daarom is voor iedere onderneming VoIP een ideale oplossing. Een telefoniecentrale in de cloud, bellen en gebeld worden met je zakelijke nummer óp je (eigen) mobiele telefoon en talloze opties zoals keuzemenu’s, openingstijden, voicemailboxen (en per mail laten sturen) en BLF’s zijn er zo maar een paar. Bij Rijs ICT werken we zowel met basis VoIP accounts voor minder dan € 10 per maand als met volledige centrales op basis van 3CX. Welke optie het beste bij jou past? Dat bespreken we graag in een persoonlijk gesprek, zodat we een offerte op maat kunnen maken. Neem contact op met onze connectivity specialist Rik en hij legt je alles haarfijn uit!

 Direct contact met Rik

Neem contact met ons op!

Twijfel niet langer, wij kunnen je helpen.

Altijd dichtbij en pas tevreden als het werkt.

info@rijs.nl 038 44 77 871