ICT voor non-profit organisaties.

Non-profit organisaties hebben belang bij een sterke basis van hun ICT-omgeving. Juist omdat er vaak met veel mensen en met veel (gevoelige) data wordt gewerkt. Bovendien zet de organisatie zich in voor een maatschappelijk doel en wil je daarbij niet teveel tijd kwijt zijn aan niet goed functionerende ICT systemen. De technische kennis over en/of voldoende budget voor goede ICT (ondersteuning) ontbreekt vaak. Daarmee worden kansen gemist om slim en makkelijk samen te werken, gaat er veel tijd verloren die niet besteed kan worden aan het eigenlijk doel en loop je mogelijk risico's voor de veiligheid van je data. 

Tot nu.

Een sterke ICT-basis is cruciaal voor non-profitorganisaties

Als non-profitorganisatie is een sterke ICT-basis essentieel. Of je nu een kerk, vereniging, museum, stichting, festival of goed doel bent, je werkzaamheden moeten plaatsvinden binnen een stabiele en schaalbare omgeving. Het is belangrijk dat medewerkers en vrijwilligers gemakkelijk op afstand kunnen werken. Bovendien draag je de verantwoordelijkheid voor de veiligheid van diverse gegevens, zoals persoonsgegevens, klantinformatie, abonnementsgegevens en donaties. Het veilig opslaan van deze gevoelige informatie is van groot belang.

Neem contact met ons op

Professionele ICT-oplossingen voor een non-profit budget.

Non-profitorganisaties streven ernaar om het grootste deel van hun inkomsten te gebruiken voor hun goede doelen. Budgetteren is daarom van groot belang. 

Bij Rijs ICT begrijpen we het belang van grip op de kosten van ICT. We bieden daarom ondersteuning en beheer voor een vaste prijs per maand, we leveren speciale goedkopere non-profitlicenties voor software en leveren hardware tegen scherpe tarieven. Hiermee kan je als non-profitorganisatie optimaal gebruikmaken van technologie zonder het budget te overschrijden. 

Onze referenties

Verenigingen, stichtingen, kerken, musea, je bent in goed gezelschap bij Rijs ICT. 
Dit zijn enkele van onze huidige non-profit relaties:


Wij organiseren webinars om je mee te nemen in de mogelijkheden en kansen van Microsoft 365 voor non-profitorganisaties

Doe mee en maak jouw non-profitorganisatie slimmer en efficiënter.

Webinar: 
Ontdek de kracht van non-profit samenwerking in Microsoft 365

Wanneer: Donderdag 20 juni
Tijd: 12:00 - 13:00
Plaats: Online, via Microsoft Teams

Klik hier om je in te schrijven

Ontdek hoe Microsoft 365 de Hervormde Gemeente Beekbergen heeft geholpen slimmer én veiliger met data om te gaan en trainer Sander Kats gaat in op de (on)bekende mogelijkheden van samenwerken in veelgebruikte Microsoft 365 software.

AANMELDEN

Webinar: 

Financiële voordelen voor professionele ICT-oplossingen bij non-profit organisaties

Wanneer: Vrijdag 25 oktober
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Plaats: Online, via Microsoft Teams

Klik hier om je in te schrijven.

Juist voor non-profit organisaties bieden veel leveranciers financiële voordelen voor software én hardware. Daarmee kan geld bespaard worden, maar bovenal is de stap naar het gebruik van professionele ICT-oplossingen een stuk bereikbaarder voor non-profit organisaties. Kom tijdens dit webinar te weten welke voordelen dat precies zijn, zoals bijvoorbeeld voor Microsoft 365 Business Premium licenties of de Surface apparaten.

AANMELDEN

Webinar: 

Omschrijving volgt nog

a person stacking coins on top of a table

Meer budget voor jouw doel

Wij bieden ondersteuning bij het verkrijgen van Non-Profit licenties. Verschillende aanbieders, zoals Microsoft, Google en Adobe, verstrekken speciale licenties tegen verlaagde prijzen voor non-profitorganisaties. Deze licenties kunnen wij bij Rijs ICT voor je regelen. Op deze manier bespaar je geld en tijd, zodat jij je volledig kunt richten op het realiseren van jouw missie.

Ik heb een vraag over licenties 

Werken waar je wilt

Zorgen dat je altijd en overal bij je bestanden, e-mail, agenda en contacten kan komen is voor ons vanzelfsprekend. Zeker als je geen lokale applicaties hebt draaien, ben je al snel in staat om met onze Moderne Werkplek oplossing te kunnen werken. Daarin bieden we systeembeheer, gebruikersondersteuning, Microsoft 365, beveiliging en back-up oplossingen voor een vaste prijs per maand. 

Ik wil meer weten over de Moderne Werkplek 

men's blue collared top near silver MacBook

Passie en toewijding

Zoals de mensen bij een non-profitorganisatie werken met passie en toewijding voor het maatschappelijke doel wat ze willen bereiken, zo werken bij Rijs ICT mensen met passie voor het vak en toewijding voor onze klanten. Door deze combinatie ben je verzekerd dat wij alles doen om jouw ICT zo goed mogelijk in te richten.

Flexibel en schaalbaar

Alle organisaties zijn aan verandering onderhevig, zowel door interne als externe factoren. Met de oplossingen van Rijs ICT ben je voorbereid op die veranderingen. Wij bewegen met je organisatie mee en zorgen altijd voor een passende ICT-omgeving. Onze oplossingen zijn flexibel qua schaalbaarheid en helder qua kosten.

Internet, telefonie en netwerkbeheer

Bereikbaarheid is essentieel voor iedere organisatie. Daarom zorgen we bij Rijs ICT ervoor dat jij altijd bereikbaar bent. Vaste en mobiele telefonie en internet op locatie of onderweg? Wij zorgen ervoor dat het werkt. Bovendien verzorgen wij op de werklocatie(s) uitstekende wifi-dekking, zodat je onbezorgd kan werken en online vergaderen. We leveren daarvoor de hardware, verzorgen de installatie en montage en we beheren alle netwerkapparaten en verbindingen nadien. 

Voor de telefonie maken we gebruik van de mobiele netwerken van KPN en Odido. In het geval van vaste nummers werken wij met de oplossing van 3CX, een telefoniecentrale in de cloud waarbij de kosten niet afhangen van het aantal gebruikers, maar van het aantal gelijktijdige gesprekken die je wilt voeren. Ideaal voor organisaties met veel vrijwilligers die relatief weinig bellen,  maar wel bereikbaar moeten zijn.

Lees meer over connectivity 

Duurzame hardware

Rijs ICT inventariseert, adviseert, levert en installeert hardware. We zijn merkonafhankelijk en we leveren wat jij voor jouw organisatie nodig hebt. Wij zijn niet van het vervangen om het vervangen, maar we zijn realistisch over de levensduur van apparaten. Bovendien hebben we een eigen technische dienst die ook hardware reparaties uitvoert in onze interne werkplaats en daarmee het maximale haalt uit jouw apparaten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

a person writing on a piece of paper next to a plant

Interesse in ons aanbod?Neem contact op met Bert!

Twijfel niet langer, wij kunnen je helpen.

Altijd dichtbij en pas tevreden als het werkt.

bert@rijs.nl 085 210 12 02